fredag 14. september 2012

Første store prosjektet


I huset vi har kjøpt er det egentlig ingen ting vi MÅ gjøre med det samme, uten om å male. 
Men ting er jo ikke som vi ønsker oss der.  Å det første rommet vi har lyst å gjøre noe med er kjøkkenet (Les; mest jeg som ønsker det).
Det er et langt og smalt kjøkken og ligger veldig for seg selv. Så vi har lyst å åpne opp til stuen (siden som vasken er på) Altså ta bort alle overskapene og rive nesten ned til vasken og ta bort de 2 borterste  underskapene, så man kan gå inn på kjøkkene fra stua. 
Lang veggen på kjøkekne og inngang fra gangen.

Tror dette kunne blitt en grei midlertidlig løsning. 
Men da har det seg jo sånn at det nesten ikke er noen skaper igjen på kjøkkene. Så må vi bytte gulv da det er korkgulv som ikke går ann og male fordi det er mykt gulv og bare vil sprekke.Det må også legges ny blenkeplate da det er forskjellige på hver side. Kobbervifta må jo bare bort. Og det må legges opp så det er plass til oppvaskmaskin. 

Tingene vi vil gjøre begynner derfor å bli såpass at vi egentlig lurer på om det bare hadde vært enklere å bytte hele kjøkkene, så kunne vi fått det som vi ville med en gang. Istedenfor at det blir mye dobbel jobb.
Det blir uansett et IKEA kjøkken. hmmm!
Men denne jobben vil føre med seg så mye mer. Da vi kommer til å lukke igjen der åpningen er nå og evt ordne en dør ut til gangen fra stua, så man kan dele opp litt mere. 

Så nå gjenstår det bare å se når lommeboka tillater det.

1 kommentar:

Liftup sa...

Heisann, kjekt å besøke deg. Kjøkken er et kostbart rom, men jeg er sikker på at det blir veldig flott. Lykke til :)